Amaliehaven

Amaliehaven


Skønne og moderne lejligheder udlejes i Odense NØ.

Fra adressen Amaliehaven er der kort afstand til ringvejen, skole og indkøbsmuligheder.
Lejlighederne er indrettede som 3-værelses lejligheder i ét plan og de er delevenlige. Køkken og stue er i åbent forbindelse med hinanden, hvor der er udgang til en dejlig terrasse.
Lejlighederne opføres i kvalitetsmaterialer overalt og efter nogle af de nyeste energikrav. Køkkenet er i tidløst design fra HTH køkkener som installeres med køle/fryseskab, indbygningsovn samt induktionskogleplade i stål, og med mulighed for at installere egen opvaskemaskine.
Der er 2 skønne værelser og et badeværelse med plads til vaskesøjle. Badeværelserne er ligeledes i et tidløst design fra HTH med bruseniche.
Der bliver opført depotrum/skur på terræn og fælles parkeringsmuligheder nær lejlighederne.

Forbrug af el, vand og varme afregner lejer direkte til værkerne.

Husdyr er ikke tilladt i lejlighederne.

Billederne er vejledende, da boligerne er under opbygning.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Amaliehaven

Klik på spørgsmålene til højre for at finde svar på de mest stillede spørgsmål om Amaliehaven, skulle dit spørgsmål derimod ikke findes her er du mere end velkommen til at kontakte os.

For en fremvisning kan du kontakte os på tlf.: 75 82 47 04
eller pr. mail: info@hejco-gruppen.dk

De første skønne lejligheder vil stå klar den 15. august 2019, og løbende vil der stå flere lejligheder udlejningsklar. Som udgangspunkt vil alle lejligheder stå klar ultimo 2020.

Alle lejligheder bliver annonceret her på vores hjemmeside og på Boligportalen, når de er klar til udlejning.

For at du undgår ventetid, har vi har ingen ventelister, og vi følger princippet “først til mølle”. Så skulle du have fundet drømmelejligheden hos os, er det med at slå til, da vi ikke reserverer lejlighederne. Vi vil dog gerne holde dig opdateret, såfremt du ikke er klar til at underskrive en kontrakt nu. Vi vil i foråret oprette en gruppe på Facebook, hvor du kan følge med i byggeriets fremgang. Få en invitation ved at skrive til info@hejco-gruppen.dk eller kontakt os på tlf. 75 82 47 04

Ønsker du en lejekontrakt, skal du sende dine oplysninger til info@hejco-gruppen.dk – du skal skrive dit fulde navn, cpr.nr., e-mail og telefonnr., samt hvilken lejlighed du ønsker (gerne med adresse, hvis du kender den).

Det du skal betale før indflytning, er depositum og den første måneds leje. Det skal gøres så snart, du har modtaget lejekontrakten, så vi undgår, at andre interesserede har for lang ventetid. Depositummet er altid svarende til 3 måneders leje.

Tryk på nedenstående for at se plantegninger på de to forskellige lejligheder samt oversigten over hele byggeriet:

Alle lejligheder får en lille terrasse med et lille stykke have til. Der bliver ligeledes mulighed for at parkere rundt omkring bygningerne.

Ved indflytning kan man forvente, at dele af udenomsarealerne ikke er færdiggjorte. Vi kan desværre ikke give nogen endelig tidsplan for udførelsen, men vi vil holde lejerne opdateret efter indflytningen.

Der bliver mulighed for at parkere uden for ejendommene.

Gadeplans oversigt

I nybyggeri afregner lejer direkte med værkerne.

På Amaliehaven er det:
Ravdex – el
VandCenterSyd – vand
NEF – fiber
Fjernvarme Fyn – fjernvarme

Vi kan desværre ikke fortælle så meget om forbrugsniveauet.

Opføres i 2019 og 2020

Amaliehaven

Skønne og moderne lejligheder udlejes i Odense NØ. Fra… Flere detaljer

Kr. 7.995 pr. måned