Gyldenhusvej

Gyldenhusvej


Skønne og moderne lejligheder udlejes i Odense S.

Fra adressen Gyldenhusvej er der kort afstand til motorvejen, skole, samt i gåafstand til indkøbsmuligheder.
Lejlighederne er indrettede som 2, 3 eller 4  værelses lejligheden, og enkelte af dem er i 2 plan. Flere af lejlighederne er delevenlige. Køkken og stue er i åbent forbindelse med hinanden, hvor der enten er udgang til en terrasse eller en altan.
Lejlighederne opføres i kvalitetsmaterialer overalt og opføres efter nogle af de nyeste energikrav. Køkkenet er et tidløst design fra HTH køkkener som installeres med køle/fryseskab, indbygningsovn samt induktionskogleplade i stål, og med mulighed for at installere egen opvaskemaskine.
Der er 1, 2 eller 3 skønne værelser og et eller 2 store badeværelser med plads til vaskesøjle. Badeværelserne er ligeledes i et tidløst design fra HTH, med bruseniche.
Der bliver opført depotrum/skur på terræn og fælles parkeringsmuligheder ved siden af lejlighederne.
Forbrug af el, vand og varme afregner lejer direkte til værkerne.

Husdyr er ikke tilladt i lejlighederne.

Billederne er vejledende, da boligerne er under opbygning.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Gyldenhusvej

Klik på spørgsmålene til højre for at finde svar på de mest stillede spørgsmål om Gyldenhusvej, skulle dit spørgsmål derimod ikke findes her er du mere end velkommen til at kontakte os.

For en fremvisning kan du kontakte os på tlf.: 7582 4704 eller pr. mail info@hejco-gruppen.dk

De første lejligheder er allerede udlejet, og flere er flyttet ind i de skønne lejligheder. Og løbende vil der stå flere lejligheder udlejningsklar. Som udgangspunkt vil alle lejligheder stå klar ultimo 2018.

Alle lejlighederne bliver annonceret her på vores hjemmeside og på Boligportalen, når de er klar til udlejning.

For at du undgår ventetid, har vi har ingen ventelister, og vi følger princippet “først til mølle”. Så skulle du have fundet drømmelejligheden hos os, er det med at slå til, da vi ikke reserverer lejlighederne. Vi vil dog gerne holde dig opdateret, såfremt du ikke er klar til at underskrive en kontrakt nu. Vi har oprettet en gruppe på Facebook, hvor du kan følge med i byggeriets fremgang. Få en invitation ved at skrive til info@hejco-gruppen.dk eller kontakt os på tlf. 75 82 47 04

Ønsker du en lejekontrakt, skal du sende dine oplysninger til info@hejco-gruppen.dk – du skal skrive dit fulde navn, cpr.nr., e-mail og telefonnr., samt hvilken lejlighed du ønsker (gerne med adresse, hvis du kender den).

Det, du skal betale før indflytning, er depositum og den første måneds leje. Det skal gøres så snart, du har modtaget lejekontrakten, så vi undgår, at andre interesserede har for lang ventetid. Depositummet er altid svarende til 3 måneders leje.

Plantegningerne kan findes ovenfor

Alle stuelejligheder får en lille terrasse med et lille stykke have til. Der bliver ligeledes mulighed for at parkere rundt omkring bygningerne. Se evt. oversigten herunder

Ved indflytning kan man forvente, at dele af udenomsarealerne ikke er færdiggjorte. Vi kan desværre ikke give nogen endelig tidsplan for udførelsen, men vi vil holde lejerne opdateret efter indflytningen.

Der bliver mulighed for at parkere uden for ejendommene. Se oversigten herunder.

Gadeplans oversigt

I nybyggeri afregner lejer direkte med værkerne. På Gyldenhusvej er det Administrationsservice Fyn der står for el, vand og varme på adressen. Vi kan desværre ikke fortælle så meget om forbrugsniveauet – her vil vi i stedet henvise til AS Fyns kundeservice på telefon: 70 13 19 00 eller mail: kundeservice@asfyn.dk.