Byhøjparken 71, 8380 Trige

Byhøjparken 71, 8380 Trige
Byhøjparken, 8380 Trige, Denmark
Kr. 9.499 m2 - Lejlighed
87 3 2 Soveværelser 1 Badeværelser

KONTAKT OS FOR EN FREMVISNING!

Byhøjparken er beliggende i det nye område i Trige, der er tæt på alle Aarhus’ mange muligheder og tilbud. I Trige er man blot 10 minutters køretur fra Aarhus C og universitetet. Lige uden for døren er der ligeledes et utal af muligheder med offentlig transport, der kører mange gange hver time.

Byhøjparken har meget at byde på, og det inkluderer blandt andet et fitnesscenter, flere caféer og to dagligvarebutikker i form af Rema og Dagligbrugsen – alt dette blot 300 meter fra ejendommen. Er man til en løbetur i skoven har man god mulighed for dette, da Trige skov blot ligger et stenkast derfra.

For børnefamilier er området det perfekte sted. Indenfor for 700 m findes der integreret daginstitution, fritidsordning samt Bakkegårdsskolen som går til og med 9. klasse.

Alle lejligheder er helt nye og opført i kvalitets materialer. de har derfor alt, hvad man har brug for. Der er altså både køle/frys, ovn/induktions kogeplader og emhætte. Samt mulighed for selv at installere opvaskemaskine og vaskesøjle.

Værelserne er rummelige og har desuden indbyggede skabe.
Lejlighederne har ligeledes depotrum på terræn, samt egen parkeringsplads, hvor der er plads til to biler.

Som lejer i Byhøjparken er indflytningsprisen billig, idet man kun skal betale tre måneders husleje i depositum og dermed ikke skal betale én krone i forudbetalt husleje.

Her ligger boligen

Lignende boliger