Udsøgt lejlighed på Havneøen i Vejle

Udsøgt lejlighed på Havneøen i Vejle
Vejle, Denmark
Kr. 10.299 pr. måned - Lejlighed
93 m2 2 Soveværelser 1 Badeværelser 3

Lejlighed på Havneøen med udsigt.

Beliggenheden er svær at finde bedre end her. Havneøen er et eksklusivt område, hvor I både er meget tæt på indre by, og på samme tid bliver beriget med en helt fantastisk udsigt over Vejle Fjord samt Ibæks- og Bredballes skovarealer. Centrum ligger i gåafstand og bugner af hyggelige caféer og spisesteder, ligesom de summende handelsgader byder på en bred vifte af shoppingmuligheder.

I får de bedste forudsætninger til at kunne nyde de suveræne omgivelser og stemningen samt miljøet ved lystbådehavnen, Kajakøen og Roklubben. Derudover er der gåafstand langs fjorden til både Dyrehaven, stranden og Skyttehuset med dens fine park. Vil I nyde et måltid ude, er det ligeledes værd at besøge restaurant Remouladen og den anmelderroste og eksklusive Restaurant Lyst. Endelig vil der blive opført et hotel på Havneøen med en planlagt Skybar, samt en café og familierestaurant i stueplan lige ud til kanalen og den store brostensbelagte plads ved Fjordenhus.

Lejligheden er opført, i kvalitetsmaterialer overalt og efter nogle af de nyeste energikrav. Stue og Køkken er i åben forbindelse. Herfra er der udgang til terrassen med flot udsigt udover lystbådehavnen. Køkkenet er i tidløst design, og er installeret med køle/fryseskab, opvaskemaskine, ovn, samt induktionskogeplader i stål.

Der er 2 skønne værelser og et badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Badeværelset er ligeledes i et tidløst design med bruseniche.

Dette er absolut en lejlighed udover det sædvanlige, som I selv skal opleve for at få den fulde forståelse.

Husdyr er ikke tilladt.

Billeder er vejledende

Her ligger boligen

Lignende boliger